+36 70 546 60 26 info@monoblokk.hu

Monoblokk.hu

VISZONTELADÓK JELENTKEZÉSÉT IS VÁRJUK!____VISZONTELADÓK JELENTKEZÉSÉT IS VÁRJUK!____VISZONTELADÓK JELENTKEZÉSÉT IS VÁRJUK!____VISZONTELADÓK JELENTKEZÉSÉT IS VÁRJUK!____VISZONTELADÓK JELENTKEZÉSÉT IS VÁRJUK!____VISZONTELADÓK JELENTKEZÉSÉT IS VÁRJUK!____VISZONTELADÓK JELENTKEZÉSÉT IS VÁRJUK!____VISZONTELADÓK JELENTKEZÉSÉT IS VÁRJUK!____VISZONTELADÓK JELENTKEZÉSÉT IS VÁRJUK!____VISZONTELADÓK JELENTKEZÉSÉT IS VÁRJUK!____VISZONTELADÓK JELENTKEZÉSÉT IS VÁRJUK!____
Ajánlatkérés Jobb árakat szeretne, pontosan arra, amire szüksége van? AJÁNLATKÉRÉS
Díjmentes visszahívás:

Garanciális igénybejelentés


  
 
 
 
 Panasonic központi hívószám:

0680201006
(hétfőtől-péntekig 9-től 17-ig hívható)
 
 

Panasonic központi levélküldés:
support-hu.panasonic.eu/app/ask//
 
 
Panasonic szervizpartner lista:
www.panasonicproclub.com/ifinder/HU_hu/home/
 
 
Panasonic hőszivattyú hibakódok:
Panasonic_Aquarea_hőszivattyú_hibakód_leirás
 
 
Panasonic jótállási feltételek:
Panasonic_jótállási_feltételek_2021_január_1_től
Panasonic_jótállási_és_kellékszavatossági_időtartam 2021 január 1 től
Garancia_jegy_minta
 
 
A garancia kizárólag a Panasonic berendezésre vonatkozó, kötelezően előírt időszakos (évenkénti) karbantartás elvégeztetésének az igazolása esetén érvényesíthető. Minden garanciaidőn belüli díjmentes javítás feltétele az eredeti vásárlási és a szakszerű telepítést igazoló, illetve az időszakosan előírt kötelező karbantartás elvégzéséről szóló számla megléte és annak bemutatása. Szakszerűtlen kalorikus-hűtőköri telepítésből adódó hűtőközeg szivárgás miatti meghibásodásra a garancia nem vonatkozik, amely hiba elhárítási munkálataiért a kalorikus-hűtőköri telepítést végző cég felel. A Panasonic hőszivattyú berendezés fűtésrendszerhez való szakszerű illesztésének hiányaiból adódó vízköri (szekunder) hibákból visszavezethető hőszivattyú meghibásodásra a gyártó nem vállal felelősséget és díjmentes készülék garanciát. A Panasonic kizárólag csak a magyarországi beszerzésű berendezésekre vállal garanciát.
 
 
 
 
5 ÉV KOMPRESSZOR GARANCIA
/fogyasztó és nem fogyasztónak minősülő felhasználás esetében is/
A kompresszorra összesen 5 évet díjmentes garancia vonatkozik. 
 
3 ÉV GARANCIA
/fogyasztónak minősülő felhasználás esetében/
250 ezer forint feletti vételár esetében és fogyasztónak minősülő felhasználás mellett 3 év garancia vonatkozik a Panasonic Aquarea hőszivattyúra és minden Panasonic Aquarea opciós kiegészítő termékekre.
  
2 ÉV GARANCIA
/fogyasztónak nem minősülő felhasználás esetében/
250 ezer forint feletti vételár esetében és fogyasztónak nem minősülő felhasználás mellett 2 év garancia vonatkozik a Panasonic Aquarea hőszivattyúra és minden Panasonic Aquarea opciós kiegészítő termékekre.

/fogyasztónak és fogyasztónak nem minősülő felhasználás esetében/
100-250 ezer forint közötti vételár esetében, fogyasztónak és fogyasztónak nem minősülő felhasználás mellett 2 év garancia vonatkozik a minden Panasonic Aquarea opciós kiegészítő termékekre.
 
1 ÉV GARANCIA
/fogyasztónak és fogyasztónak nem minősülő felhasználás esetében/
10-100 ezer forint közötti vételár esetében, fogyasztónak és fogyasztónak nem minősülő felhasználás mellett 1 év garancia vonatkozik minden Panasonic Aquarea opciós kiegészítő termékekre.

 

 
 
 

Építtessen be a villanyszerelőjével FINDER 3 fázisú asszimetrikus sorrend kiesés figyelő relét, 3 fázisú mágneskapcsolóval!

A 3 fázisú áramszolgáltatás hibalehetőségei akár műszaki meghibásodást is okozhatnak egy 3 fázisú hőszivattyúnál! Szakmai szempontok alapján jobban támogatható az 1 fázisú hőszivattyú berendezés megvétele egy bizonyos fontos, de nem elhanyagolható szempont alapján, ugyanis sok esetben az áramszolgáltató a 3 fázisú szolgáltatását esetenként nem az elfogadható mértékben szolgáltatja, pl.  ha az egyik fázison erősebb az áram, vagy épp kimarad, akkor az a 3 fázisú hőszivattyús fűtés rendszer működése során zavart és meghibásodást okozhat a berendezésben. Egy közönséges 3 fázisú bojler fűtőpatronja működésében nyilvánvalóan észrevétlenül megtörténhet egy ilyen hálózati-szolgáltatói hiba, amely hiba tudomásunkra sem fog jutni, de egy intelligens és fejlett, kifinomult, inverteres vezérlésű hőszivattyú esetében ez már a legkülönbözőbb téves hibakódokat generálhat típustól és márkától függetlenül. Több esetben bizonyosodott be egy hőszivattyú hibára kiállása során, hogy a berendezésnek valójában nem volt semmi baja, csak az akár pillanatnyi áramszolgáltató hibát a hőszivattyú nem tudja intelligensen lekezelni és felismerni. Miért? Mert pl. egy autógyártó sem arra készíti el az autót, hogy rossz minőségű vizes, vagy szennyezett benzinnel üzemeltessük a gépjárművünket... Az 1 fázisú hőszivattyú berendezések, vagy a 3 fázisú, de az asszimetrikus fázissorrend figyelő-mágneskapcsolós védelemmel ellátott hőszivattyú berendezés működésénél, ha az áramszolgáltató szolgáltatása kimarad, vagy a szolgáltatásban hiba merül fel, akkor az nem okoz gondot a berendezésben és nem okoz valótlan és pontatlan hibakódot (pl. kültéri egység panel, vagy kültéri ventilátor hiba), mert amint visszajön a megfelelően szolgáltatott áram, a hőszivattyú berendezés azonnal a legutóbbi beállításokkal hibátlan működéssel újraindul.

 

 

Hőszivattyús fűtés Kft.
Panasonic hőszivattyú bemutatóterem

2890 Tata, Újvilág utca 23.
Mobil:  +36202782732 (aquarea)
Mobil:  +36302782732 (aquarea)
Mobil:  +36702782732 (aquarea)
Web: www.monoblokk.hu


Panasonic Aquarea Hőszivattyú

 

 

+36 70 546 60 26 info@monoblokk.hu Monoblokk.hu