Monoblokk típusú Panasonic Aquarea High Performance levegő víz hőszivattyú

+36 70 546 60 26 info@monoblokk.hu

Monoblokk.hu

A MONOBLOKK hőszivattyúnál nincsen szivárgás ellenőrzési kötelezettség, nincs NKVH regisztrációs kötelezettség és évi tagsági díj fizetési kötelezettség sem! A MONOBLOKK hőszivattyúnál nincs szükség F-gáz végzettségű klímás szakemberre a telepítéshez, így alacsonyabb a bekerülési és az üzemben tartási költség! Az egy darab külső egységből álló MONOBLOKK hőszivattyút a fűtésszerelője telepíti, míg a két egységből álló SPLIT hőszivattyút egy klímás szakembernek kell összecsövezni és feltölteni hűtőközeggel! A J-generációs MONOBLOKK hőszivattyú akár 65 fokos előremenő vízhőfok készítés miatt ideális a meglévő radiátoros fűtési rendszerek korszerűsítésére, de a 65 fokos víz miatt még gyorsabb a HMV készítés és a leolvasztás! A MONOBLOKK hőszivattyú halkabb, mint a SPLIT rendszerű hőszivattyú, mert itt a kompresszor egy teljesen zárt és mindenhonnan hangszigetelt helyen van!
Ajánlatkérés Jobb árakat szeretne, pontosan arra, amire szüksége van? AJÁNLATKÉRÉS
Díjmentes visszahívás:

Monoblokk típusú Panasonic Aquarea High Performance levegő víz hőszivattyú

 
 A MONOBLOKK High Performance hőszivattyú előnyei kifejezetten a kisebb 3-tól 8 kW  teljesítmény igényig mutatkozik meg, azoknál a fűtendő ingatlanoknál, ahol a -15 foknál még megmaradó hőszivattyús fűtési energiával is kifűthető az épület.
 
A Panasonic Aquarea High Performance hőszivattyúk akár passzívházakba, vagy alacsony energia besorolású, vagy meglévő, régi építésű, de különösen jól hőszigetelt ingatlanokba is telepíthető. Padlófűtéssel vagy alacsony hőmérsékletű radiátorokkal felszerelt házak ideális hőszivattyús fűtése lehet, megújuló energiaforrásként az Aquarea High Performance, Panasonic hőszivattyú. Az új fejlesztésű "J"-sorozatú Aquarea MONOBLOKK hőszivattyú tulajdonosaként, akár a legmagasabb, TÜV szerinti 5.08-os COP-t is élvezhetjük (WH-MDC05J3E5). Összehasonlítás képen a villamos fűtésnek a COP-je 1 egység (1kw felvett villamos teljesítményből 1kw-ot ad le egy hősugárzó), azaz a hőszivattyú 1kw elektromos áramból akár 5.08 kw fűtési energiát is le tud adni, így takarít meg számunkra az adott körülmények között akár 4.08 kw fűtési költséget. Az Aquarea High Performance levegő víz hőszivattyú a megfelelő méretezést figyelembe véve akár önálló, azaz egyedüli (monovalens) fűtési rendszerként, vagy a meglévő gázkazán, vagy vegyes tüzelésű fűtési rendszerhez is integrálható, akár kiegészítő fűtésként is, bivalens használati módban. A Panasonic által kifejlesztett levegő-víz hőszivattyú termékcsalád hőszivattyúi gazdaságosan és energiatakarékosan juttatják el az otthonunk fűtésére az ingyenesen mindig rendelkezésre álló kültéri levegőből a fűtésre is használható hőenergiát. Maximum 55 fokos fűtési vízhőmérséklet érhető el hőszivattyús üzemben, elektromos fűtőpatron használata nélkül. -20 Celsius fokig megbízhatóan működik.
 
              
 
MONOBLOKK Panasonic hőszivattyú 5kw, 1fázis WH-MDC05J3E5 1.770.000 Ft
KÉRJEN JOBB AJÁNLATOT!

AZ ÖN FŰTÉSSZERELŐJE TELEPÍTI!
Nem kell hűtőkörileg összeszerelni mint a SPLIT hőszivattyút, így ..

  Részletek >>

MONOBLOKK Panasonic hőszivattyú 7kw, 1fázis WH-MDC07J3E5 1.930.000 Ft
KÉRJEN JOBB AJÁNLATOT!

AZ ÖN FŰTÉSSZERELŐJE TELEPÍTI!
Nem kell hűtőkörileg összeszerelni mint a SPLIT hőszivattyút, így ..

  Részletek >>

MONOBLOKK Panasonic hőszivattyú 9kw, 1fázis WH-MDC09J3E5 2.080.000 Ft
KÉRJEN JOBB AJÁNLATOT!

AZ ÖN FŰTÉSSZERELŐJE TELEPÍTI!
Nem kell hűtőkörileg összeszerelni mint a SPLIT hőszivattyút, így ..

  Részletek >>

Vissza az oldal tetejére

Monoblokk típusú Panasonic Aquarea High Performance (teljesítmény vesztős) levegő víz hőszivattyú

+36 70 546 60 26 info@monoblokk.hu Monoblokk.hu