Monoblokk hőszivattyú rendszerek

+36 70 546 60 26 info@monoblokk.hu

Monoblokk.hu

A MONOBLOKK hőszivattyúnál nincsen szivárgás ellenőrzési kötelezettség, nincs NKVH regisztrációs kötelezettség és évi tagsági díj fizetési kötelezettség sem! A MONOBLOKK hőszivattyúnál nincs szükség F-gáz végzettségű klímás szakemberre a telepítéshez, így alacsonyabb a bekerülési és az üzemben tartási költség! Az egy darab külső egységből álló MONOBLOKK hőszivattyút a fűtésszerelője telepíti, míg a két egységből álló SPLIT hőszivattyút egy klímás szakembernek kell összecsövezni és feltölteni hűtőközeggel! Ez év májusától érkezik az új "J" generációs T-CAP (Total Capacity) MONOBLOKK hőszivattyú, ami egyedülállóan a hőszivattyús piacon akár 65 fokos előremenő vízhőfok készítésére is alkalmas, így még gyorsabb a HMV készítés és játszi könnyedséggel látja el a radiátoros fűtési rendszert! A MONOBLOKK hőszivattyú halkabb, mint a SPLIT rendszerű hőszivattyú, mert itt a kompresszor egy teljesen zárt és mindenhonnan hangszigetelt helyen van!
Ajánlatkérés Jobb árakat szeretne, pontosan arra, amire szüksége van? Ajánlatot kérek
Díjmentes visszahívás:
<b>Aquarea 3kw </b>1.290.000 Ft<b>CSENDES T-CAP 9kw </b>2.479.000 Ft<b>Aquarea Wifi </b>84.000 Ft<b>PAW-A2W-AFVLV </b>50.500 Ft<b>PAW-TD20B8E3-2 </b>1.350.000 Ft<b>WH-MDC05J3E5 </b>1.432.000 Ft<b>WH-MXC09J3E5  </b>2.287.000 Ft<b>CZ-NE3P </b>49.000 Ft<b>PAW-A2W-MGTFILTER </b>17.000 Ft<b> HMV váltószelep </b>50.800 Ft<b>PAW-AAIR-200-2 </b>285.000 Ft<b>PAW-BTANK50L-2  </b>110.000 Ft<b>PAW-DHW100W-1 </b>587.000 Ft<b>PAW-GRDBSE20 </b>59.000 Ft<b>PAW-TA15C1E5STD </b>299.000 Ft<b>200L HMV tartály  </b>396.000 Ft<b>PAW-WTRAY </b>88.000 Ft

Hőszivattyú referenciák

Hőszivattyú referenciák Magyarországon

Nagyítson rá és kattintson egy telepített hőszivattyú referenciára és nézze meg a referencia fotókat, illetve olvassa el ügyfeleink véleményét és tapasztalatát.

Hőszivattyú referenciáink száma:

 

Csak új ingatlanba javasolt a hőszivattyús fűtés?

Sokan gondolják helytelenül, hogy kizárólag csak új építésű ingatlanba érdemes, vagy lehet hőszivattyús fűtést alkalmazni. A Panasonic hőszivattyú referencia munkáink közül a legtöbb hőszivattyút régebben épült ingatlanokba telepítettük, ahol a gázhoz képest minimum 50%-al csökkentek így a fűtési költségek.

 

Radiátoros fűtés esetén is javasolt a hőszivattyú?

Többször halljuk azt a kérdést is, hogy érdemes-e hőszivattyút telepíteni radiátoros fűtés megléte esetén, mivel a radiátor magasabb víz hőmérsékletet kíván, ami logikusan magasabb fűtési költséget is jelent. A régebbi ingatlanok radiátoros rendszerére is alkalmazható a gazdaságos működtetésű hőszivattyús fűtés, a gázzal való fűtéshez viszonyítva ca. fele akkora fűtési költséggel. A gyakorlatban 40-45 fokos víznél nincs szükség magasabb vízhőfokra. Bővebb info: http://www.monoblokk.hu/radiatoros_futes_hoszivattyuval

 

Extrém hidegben is működik a hőszivattyú?

Sokan teszik fel azt a kérdést, hogy mennyire megbízható a hőszivattyús fűtés a nagy hidegben? A jó hírünk az, hogy a 2016-os extrém és tartós, sokszor -20 fok alatti hideg téli időben egyetlen egy általunk telepített hőszivattyúnk sem állt le, holott a Panasonic hőszivattyú gyártója, -20 fok külső hőmérsékletig garantálta a katalógusban a megbízható üzemelést, viszont az új 2017-es "H"-sorozatú Panasonic hőszivattyú -20 fok helyett akár -28 fokig tud majd megbízhatóan működni (A-28/W35)! Panasonic Aquarea T-CAP (total capacity, azaz -15 foknál is 100% teljesítmény) hőszivattyús fűtési rendszerei akár 55 fokos előremenő vízhőfokot is tudnak készíteni és akár -20 fokos külső hőmérséklet esetén is, természetesen a beépített fűtőpatron használata nélkül. Az új "H" sorozatú Panasonic T-CAP hőszivattyú -10 fokig akár 60 fokos előremenő vízhőfokot is tud készíteni. Eddigi hőszivattyú referenciáink mind mind monovalens módon működnek, azaz kizárólag csak a hőszivattyúk fűtik az épületeket, a beépített fűtőpatron és egyéb fűtési alternatíva, pl. gázkazán, vegyes tüzelésű kazán használata nélkül!

 

Nem zavaró a hanghatása a hőszivattyúnak?

Szinte mindenkiben felmerül a kérdés, hogy mennyire lehet hangos a hőszivattyú berendezés? Akinek van már inverteres légkondija, az jól tudja hogy, ha nem a nyitott hálószoba ablaka alá van telepítve a hőszivattyú kültéri egysége, akkor a valóságban egyáltalán nem zavaró a hanghatás, vagy egyáltalán nem is hallatszik. A legtöbbször a beüzemeléskor azt halljuk a kedves ügyfeleinktől a hőszivattyú működésekor, hogy: "ez nem is zavaró" és elégedett mosollyal nyugtázzák a hőszivattyú működési zaját. 

 

A hőszivattyú karbantartása nem költségesebb, mint a gázkazáné?

Az előrelátó ügyfeleink gyakran teszik fel a kérdést, hogy milyen költségekkel jár a hőszivattyú időszakos karbantartása, gondolván itt a gázkazánnál megszokott és ismert évenkénti gázkazán és a kémény ellenőrzés-tisztítás költségeivel összehasonlítva. A valóság az, hogy a hőszivattyú kötelező évenkénti egy alkalomra szóló karbantartása, hűtőközeg szivárgás ellenőrzés költsége nem magasabb, mint egy gázkazáné. 

 

Hosszú élettartamú és megbízható működésű a hőszivattyús fűtés?

A hőszivattyús beruházásnál mindig az egyik legfontosabb kérdés, hogy a hőszivattyú működésére vajon meddig lehet számítani? A levegő-víz hőszivattyú gyakorlatilag a mindenki által ismert klímaberendezésekből lett tovább fejlesztve, így a kiforrott technológia a garancia a hosszú élettartamra. Cégünk 11 éve telepíti a levegő-víz hőszivattyúkat, így hazánkban még jogosnak látszhatna a laikus ügyfeleinkben az óvatosság, mivel ca. 15 éves körüliek lehetnek Magyarországon az első telepített hőszivattyúk. Az általunk telepített hőszivattyúk közül, még egyetlen egyet sem kellett lecserélni, vagy bennük a kompresszor fődarabot cserélni! Bár mennyire is hihetetlen a Panasonic 1973 óta gyárt levegő-víz hőszivattyút, így a folyamatos fejlesztés és a közel 100 éves és nagy múltú cég tapasztalata ad garanciát a leendő ügyfeleinknek a megbízható hőszivattyús fűtési rendszer választásakor.

 

 

 

 

Hőszivattyús fűtés Kft.
Panasonic hőszivattyú bemutatóterem

2890 Tata, Újvilág utca 23.
Mobil:  +36202782732 (aquarea)
Mobil:  +36302782732 (aquarea)
Mobil:  +36702782732 (aquarea)
Web: www.monoblokk.hu


MONOBLOKK hőszivattyú

 

 

Vissza az oldal tetejére

Panasonic Aquarea levegő-víz hőszivattyú referencia munkák Magyarország területén. Megvalósult hőszivattyús fűtésrendszerek Magyarországon.

+36 70 546 60 26 info@monoblokk.hu Monoblokk.hu