17 év tapasztalattal segítünk a hőszivattyú világában eligazodni

+36 70 546 60 26 info@monoblokk.hu

Monoblokk.hu

VISZONTELADÓK JELENTKEZÉSÉT IS VÁRJUK!____VISZONTELADÓK JELENTKEZÉSÉT IS VÁRJUK!____VISZONTELADÓK JELENTKEZÉSÉT IS VÁRJUK!____VISZONTELADÓK JELENTKEZÉSÉT IS VÁRJUK!____VISZONTELADÓK JELENTKEZÉSÉT IS VÁRJUK!____VISZONTELADÓK JELENTKEZÉSÉT IS VÁRJUK!____VISZONTELADÓK JELENTKEZÉSÉT IS VÁRJUK!____VISZONTELADÓK JELENTKEZÉSÉT IS VÁRJUK!____VISZONTELADÓK JELENTKEZÉSÉT IS VÁRJUK!____VISZONTELADÓK JELENTKEZÉSÉT IS VÁRJUK!____VISZONTELADÓK JELENTKEZÉSÉT IS VÁRJUK!____
Ajánlatkérés Jobb árakat szeretne, pontosan arra, amire szüksége van? AJÁNLATKÉRÉS
Díjmentes visszahívás:

Hőszivattyú beüzemelés

Hőszivattyú referenciák Magyarországon

Nagyítson rá és kattintson egy telepített hőszivattyú referenciára és nézze meg a referencia fotókat, illetve olvassa el ügyfeleink véleményét és tapasztalatát.

Hőszivattyú referenciáink száma:

 

 

Csak új ingatlanba javasolt a hőszivattyús fűtés?

Sokan gondolják helytelenül, hogy kizárólag csak új építésű ingatlanba érdemes, vagy lehet hőszivattyús fűtést alkalmazni. A Panasonic hőszivattyú referencia munkáink közül a legtöbb hőszivattyút régebben épült ingatlanokba telepítettük, ahol a gázhoz képest minimum 50%-al csökkentek így a fűtési költségek.

 

Radiátoros fűtés esetén is javasolt a hőszivattyú?

Többször halljuk azt a kérdést is, hogy érdemes-e hőszivattyút telepíteni radiátoros fűtés megléte esetén, mivel a radiátor magasabb víz hőmérsékletet kíván, ami logikusan magasabb fűtési költséget is jelent. A régebbi ingatlanok radiátoros rendszerére is alkalmazható a gazdaságos működtetésű hőszivattyús fűtés, a gázzal való fűtéshez viszonyítva ca. fele akkora fűtési költséggel. A gyakorlatban 40-45 fokos víznél nincs szükség magasabb vízhőfokra. Bővebb info: http://www.aquarea.hu/radiatoros_futes_hoszivattyuval

 

Extrém hidegben is működik a hőszivattyú?

Sokan teszik fel azt a kérdést, hogy mennyire megbízható a hőszivattyús fűtés a nagy hidegben? A jó hírünk az, hogy a 2016-os extrém és tartós, sokszor -20 fok alatti hideg téli időben egyetlen egy általunk telepített hőszivattyúnk sem állt le, holott a Panasonic hőszivattyú gyártója, -20 fok külső hőmérsékletig garantálta a katalógusban a megbízható üzemelést, viszont az új 2017-es "H"-sorozatú Panasonic hőszivattyú -20 fok helyett akár -28 fokig tud majd megbízhatóan működni (A-28/W35)! Panasonic Aquarea T-CAP (total capacity, azaz -15 foknál is 100% teljesítmény) hőszivattyús fűtési rendszerei akár 55 fokos előremenő vízhőfokot is tudnak készíteni és akár -20 fokos külső hőmérséklet esetén is, természetesen a beépített fűtőpatron használata nélkül. Az új "H" sorozatú Panasonic T-CAP hőszivattyú -10 fokig akár 60 fokos előremenő vízhőfokot is tud készíteni. Eddigi hőszivattyú referenciáink mind mind monovalens módon működnek, azaz kizárólag csak a hőszivattyúk fűtik az épületeket, a beépített fűtőpatron és egyéb fűtési alternatíva, pl. gázkazán, vegyes tüzelésű kazán használata nélkül!

  

Nem zavaró a hanghatása a hőszivattyúnak?

Szinte mindenkiben felmerül a kérdés, hogy mennyire lehet hangos a hőszivattyú berendezés? Akinek van már inverteres légkondija, az jól tudja hogy, ha nem a nyitott hálószoba ablaka alá van telepítve a hőszivattyú kültéri egysége, akkor a valóságban egyáltalán nem zavaró a hanghatás, vagy egyáltalán nem is hallatszik. A legtöbbször a beüzemeléskor azt halljuk a kedves ügyfeleinktől a hőszivattyú működésekor, hogy: "ez nem is zavaró" és elégedett mosollyal nyugtázzák a hőszivattyú működési zaját. 

 

A hőszivattyú karbantartása nem költségesebb, mint a gázkazáné?

Az előrelátó ügyfeleink gyakran teszik fel a kérdést, hogy milyen költségekkel jár a hőszivattyú időszakos karbantartása, gondolván itt a gázkazánnál megszokott és ismert évenkénti gázkazán és a kémény ellenőrzés-tisztítás költségeivel összehasonlítva. A valóság az, hogy a hőszivattyú kötelező évenkénti egy alkalomra szóló karbantartása, hűtőközeg szivárgás ellenőrzés költsége nem magasabb, mint egy gázkazáné. 

  

Hosszú élettartamú és megbízható működésű a hőszivattyús fűtés?

A hőszivattyús beruházásnál mindig az egyik legfontosabb kérdés, hogy a hőszivattyú működésére vajon meddig lehet számítani? A levegő-víz hőszivattyú gyakorlatilag a mindenki által ismert klímaberendezésekből lett tovább fejlesztve, így a kiforrott technológia a garancia a hosszú élettartamra. Cégünk 11 éve telepíti a levegő-víz hőszivattyúkat, így hazánkban még jogosnak látszhatna a laikus ügyfeleinkben az óvatosság, mivel ca. 15 éves körüliek lehetnek Magyarországon az első telepített hőszivattyúk. Az általunk telepített hőszivattyúk közül, még egyetlen egyet sem kellett lecserélni, vagy bennük a kompresszor fődarabot cserélni! Bár mennyire is hihetetlen a Panasonic 1973 óta gyárt levegő-víz hőszivattyút, így a folyamatos fejlesztés és a közel 100 éves és nagy múltú cég tapasztalata ad garanciát a leendő ügyfeleinknek a megbízható hőszivattyús fűtési rendszer választásakor.

 

 

 

 

Hőszivattyús fűtés Kft.
Panasonic hőszivattyú bemutatóterem

2890 Tata, Újvilág utca 23.
Mobil:  +36202782732 (aquarea)
Mobil:  +36302782732 (aquarea)
Mobil:  +36702782732 (aquarea)
Web: www.aquarea.hu


Panasonic Aquarea Hőszivattyú

 

 

Vissza az oldal tetejére

Hőszivattyús fűtés rendszerek beüzemelése Magyarország területén.

+36 70 546 60 26 info@monoblokk.hu Monoblokk.hu