Használati melegvíz készítés hőszivattyúval?

+36 70 546 60 26 info@monoblokk.hu

Monoblokk.hu

A MONOBLOKK hőszivattyúnál nincsen szivárgás ellenőrzési kötelezettség, nincs NKVH regisztrációs kötelezettség és évi tagsági díj fizetési kötelezettség sem! A MONOBLOKK hőszivattyúnál nincs szükség F-gáz végzettségű klímás szakemberre a telepítéshez, így alacsonyabb a bekerülési és az üzemben tartási költség! Az egy darab külső egységből álló MONOBLOKK hőszivattyút a fűtésszerelője telepíti, míg a két egységből álló SPLIT hőszivattyút egy klímás szakembernek kell összecsövezni és feltölteni hűtőközeggel! A J-generációs MONOBLOKK hőszivattyú akár 65 fokos előremenő vízhőfok készítés miatt ideális a meglévő radiátoros fűtési rendszerek korszerűsítésére, de a 65 fokos víz miatt még gyorsabb a HMV készítés és a leolvasztás! A MONOBLOKK hőszivattyú halkabb, mint a SPLIT rendszerű hőszivattyú, mert itt a kompresszor egy teljesen zárt és mindenhonnan hangszigetelt helyen van!
Ajánlatkérés Jobb árakat szeretne, pontosan arra, amire szüksége van? AJÁNLATKÉRÉS
Díjmentes visszahívás:

Használati melegvíz készítés hőszivattyúval?

A hőszivattyú berendezés egy megfelelő belső hőcserélővel rendelkező indirekt hmv tartály megléte függvényében képes nagyon gazdaságosan elkészíteni a családunk használati melegvíz igényét.

Használati melegvíz készítés igénye esetén a Panasonic gyári tartályokkal együtt szállítjuk az Aquarea hőszivattyúkat, gyári Panasonic garanciával, amely HMV tartályokhoz minden esetben adjuk a CZ-TK1 Panasonic Aquarea HMV tartály hőmérsékleti jeladót, a beépített 3kW-os elektromos fűtőbetétet (amely a HMV tartályban lévő víz fertőtlenítéséhez -sterilizálásához-, azaz a legionella baktériumok elpusztításához elengedhetetlenül fontos, amelynek a vezérlését a hőszivattyúhoz integrált vezérlő egységbe programozott elektronika szabályozza úgy, hogy 55-60 fokig hőszivattyús üzemben fűti fel a tartályt, de a fűtőbetét fűti tovább a 65-70 fokon elpusztuló legionella okán, amellyel egyébként csak egy hosszabb, több napos pangáskor kell csak számítanunk). A Panasonic gyári HMV tartály a benne lévő fűtőszál miatt, egy esetleges műszaki hiba okán, akár egy elektromos bojlerként is tud üzemelni, így nem maradunk használati melegvíz nélkül (az Aquarea hőszivattyú a beltéri egységben lévő kiegészítő elektromos fűtőbetéttel is tud használati meleg vizet készíteni a HMV tartályban lévő hőcserélőn keresztül).

Vissza az oldal tetejére

A hőszivattyú a használati melegvizünket is elkészíti a házunk fűtésén, illetve a hűtésén kívűl.

+36 70 546 60 26 info@monoblokk.hu Monoblokk.hu