GEO vagy H-tarifa?

+36 70 546 60 26 info@monoblokk.hu

Monoblokk.hu

VISZONTELADÓK JELENTKEZÉSÉT IS VÁRJUK!____VISZONTELADÓK JELENTKEZÉSÉT IS VÁRJUK!____VISZONTELADÓK JELENTKEZÉSÉT IS VÁRJUK!____VISZONTELADÓK JELENTKEZÉSÉT IS VÁRJUK!____VISZONTELADÓK JELENTKEZÉSÉT IS VÁRJUK!____VISZONTELADÓK JELENTKEZÉSÉT IS VÁRJUK!____VISZONTELADÓK JELENTKEZÉSÉT IS VÁRJUK!____VISZONTELADÓK JELENTKEZÉSÉT IS VÁRJUK!____VISZONTELADÓK JELENTKEZÉSÉT IS VÁRJUK!____VISZONTELADÓK JELENTKEZÉSÉT IS VÁRJUK!____VISZONTELADÓK JELENTKEZÉSÉT IS VÁRJUK!____
Ajánlatkérés Jobb árakat szeretne, pontosan arra, amire szüksége van? AJÁNLATKÉRÉS
Díjmentes visszahívás:

GEO vagy H-tarifa?

 

Üzemeltesse hőszivattyúját 30%-al olcsóbb "Geo", vagy "H" tarifával!
Az egyetemes H-tarifa az egész ország területén elérhető bármely villamos szolgáltatónál a hőszivattyú berendezések működtetésére, míg a GEO-tarifa csak az ELMŰ és az ÉMÁSZ területén vehető igénybe. A H-tarifát a szolgáltatók csak fűtési szezonban adják, október 15-től április 15-ig, tehát a nyári HMV készítést, illetve a hűtést csak normál nappali tarifával használhatjuk, míg a GEO-tarifát az ELMŰ-ÉMÁSZ egész évben szolgáltatja, de napi 2x2 óra, azaz reggel 8-10-ig, illetve 16-18.00-ig tartó fix idejű leállással.


GEO tarifa díjszabás: A GEO tarifa bruttó végfelhasználói díja 29,34 Ft/kWh, mint lakossági, illetve 29,43 Ft/kWh a nem lakossági tarifa és a közintézményi fogyasztók számára. Ez a díj már valamennyi költségelemet és adót tartalmazza.

H-tarifa díjszabás: 32 A csatlakozási áramerősségig, (pl. 1x32A vagy 3x10A) ismeretünk szerint nincs semmilyen költség, akkor sincs külön költség, ha a H tarifára igényelt csatlakozási áramerősség már be van vezetve az adott épületbe. Amennyiben ezen felül kell csatlakozni, akkor 3600 Ft/Amper összeget kell fizetni, de csak a plusz amperekért. A mérőt az áramszolgáltató ingyen teszi fel és kiszállási díjat sem kell fizetni (EON). Jelenleg az egyetemes szolgáltatás minden napszaki ,,A1" tarifa ára: 46,96 Ft/kWh bruttó, a ,,H" tarifa ára október 15. - április 15. között 29,16 Ft/kWh bruttó, fűtési időszakon kívül a ,,H" tarifa ára megegyezik a minden napszaki ,,A1" árral.

Geo, vagy a H-tarifa ügyintézésének a menete:  A Geo, vagy a H-tarifa igénylőlapot  a megrendelt berendezés mellé a megfelelően kitöltve biztosítjuk, amivel a Megrendelő, vagy az áramszolgáltató kivitelezője intézi a további igénylés menetét, mint ahogyan a kivitelezést is csak un. a szolgáltatónál regisztrált villanyszerelő végezheti el.

 

 

 

Hőszivattyús fűtés Kft.
Panasonic hőszivattyú bemutatóterem

2890 Tata, Újvilág utca 23.
Mobil:  +36202782732 (aquarea)
Mobil:  +36302782732 (aquarea)
Mobil:  +36702782732 (aquarea)
Web: www.monoblokk.hu


Panasonic Aquarea Hőszivattyú

 

Vissza az oldal tetejére

GEO vagy H-tarifát válasszak? Milyen kedvezményes áramtarifák vannak a hőszivattyúhoz? Mi a különbség a hőszivattyús áramtarifák között?

+36 70 546 60 26 info@monoblokk.hu Monoblokk.hu